Gratis frakt

for ordre over 1,000 kr

Kundehistorier

Home / kundehistorier

Brukererfaringer

Vi har fornøyde kunder i alle aldre og kjønn, enkelt å greit fordi vi leverer kvalitets produkter.

Probioform? Joda, det gjør godt for magen, og når magen fungerer har jeg overskudd og tenker klart. Kan anbefales!

Bjørn Årstad

Musiker og kursleder, www.findingselflove.org

Probioform probiotika og curcumin med resveratrol er mine favoritter å har jeg tatt en god del av disse. Har hjelpt meg gjennom mine helse utfordringer.

Åsta Winge

Nesodden

Jeg har hatt problemer med magen og tarmen etter har tatt antibiotika. Da begynte jeg med probioform og etter en stund ble jeg bedre og bedre i magen og tarmen. Takk til probioform!

Perla Felicia

Miljøterapeut og kunstner, Oslo

Det jeg liker aller best er formatet, anvendeligheten og at det er så lett å få hele familien til å bruke. Til barna kan man ta en shot i smoothien, i yoghurt eller lage chia pudding med en shot i. Når en begynner å bruke den så kommer en stadig på ny mat som kan suppleres med litt probioform probiotika.

Siv Helen

Stavanger

Jeg har slitt med fordøyelsesproblemer det meste av mitt voksne liv. Etter at jeg begynte å ta et glass med Probiform hver morgen og hver kveld er problemene nærmest helt borte. Tar også et glass om jeg har spist mye søtt. Har inntrykk av at Probiformen » spiser opp» sukkeret… kjennes bra ut. Anbefaler dette produktet på det varmeste.

Liv Ronglan

Oslo

Probioform hjelper meg å holde magen i form, tarmen glad, og balanserer hele fordøyelsen (spesielt hvis jeg har fått i meg for mye sukker) 🙂

Monica Skanke

Pensjonist

Jeg har i mange år gått til legen og fått B12 sprøyter så prøvde jeg Probioform Liposomal B12 med folat. Nå har jeg brukt dette i 2 år uten en eneste sprøyte og blodprøvene er fine.
Inger Johanne

Drammen

Jeg er en kvinne i 60 årene som har brukt Probiform en stund. Føler det har hjulpet meg til å holde magen i orden.

Ester Ask

Askvoll

Probioform har blitt en del av hverdagen å jeg tenker på det som et livsstil produkt som gjør at magen har det bra. Smaker godt pluss det er lett å bruke.

Britt Arnessen

Porsgrunn, Pensjonist

See vår produkter her

Den flytende kosttilskudd serien med helt rene produkter uten tilsetningstoffer, fyllmidler, kun aktive stoffer for best effekt.

Min handlevogn
Handlekurven er tom.

Gå til produkter.